The illusionists brengt een magische opening van 2017, zeven van ’s werelds beste illusionisten zullen in Nederland hun geweldige trucs aan het publiek tonen.

De show in het prachtige Folier Bergere in Parijs wordt gedragen door zeven uiteenlopende illusionisten die allen hun eigen stukje magie aan het publiek laten zien. Doordat iedereen zijn eigen specialiteit in een rap tempo opvoert zal het publiek zich niet snel vervelen. De presentatie van de avond werd gedaan door Luis de Matos, een portugeese goochelaar die hier en daar wat trucs doet met de zaal. De interactie met het publiek is een leuke aanvulling op het programma.

De Aziatische Yu Ho Jin doet vingervlugge kaarttrucs. De hele zaal zat met open mond toe te kijken hoe hij de ene na de andere kaartenwaaier tevoorschijn tovert in zijn handen. Naast het traditionele goochelen gebeuren er ook zenuwslopende dingen op het podium. Zo laat de uit Amerika afkomstige Krendle het hele publiek enkele minutenlang met open mond toekijken hoe hij probeert te ontsnappen uit een tot de nok toe gevulde watertank.

Er is in deze voorstelling ook ruimte voor humor, dit is de Australiër Raymond Crow op zijn lijf geschreven. Hij is geen gewone illusionist, hij noemt zichzelf de ‘’unusualist’’ en doet verschillende hilarische acts. Kruisboogspecialist Ben Blaque wist de zaal te verbazen met zijn precieze manier van richten en zorgde voor een adembenemend moment met de welbekende appel op het hoofd.

Kortom, de illusionists levert een leuke avond uit op waarbij diverse traditionele goocheltrucs, spannende illusies en onverklaarbare kaarttrucs aan bod komen. Voor ieder wat wils!

Na een Nederlandse tour zullen de illusionisten doorreizen naar België, daar zullen ze als gastartiest Aaron Crow kunnen toevoegen aan hun line-up.

Kun jij niet wachten en wil je met eigen ogen in Nederland of België zien wat deze zeven toppers kunnen, kijk dan snel op
de website en koop je tickets.

Een uitgebreid fotoverslag is te vinden in de Beeldbank